Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek! Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Husqvarna Aspire™ H50-P4A akkumulátoros sövényvágó (akku és töltő nélkül)

18 V, 50 cm, 3.1 kg
Egységár (darab):
Bruttó: 49.990 Ft
Nettó: 39.362 Ft
Cikkszám:
970 62 03-02 ASP1
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

Leírás

  • A könnyű, 18 V-os, akkumulátoros Husqvarna Aspire™ H50-P4A sövénynyíró segítségével könnyedén formázhatja sövényeit és bokrait.
  • Szűk helyeken történő használatra tervezték, a mellékelt kampóval pedig a tárolása is egyszerű.
  • A kettős működésű vágókések, a nagy teljesítményű motor és az 50 cm hosszú vágóegység az akár 23 mm-es ágakkal is megbirkózik.
  • Intelligens Aspire™ Leaf Catcher-el szerelték fel, amellyel sövénynyírás közben terelheti a nyesedéket, így csökkentve a takarítási munkát.
  • Ergonomikus, puha markolatú fogantyú, valamint automatikus kikapcsolás funkció a nagyobb biztonság érdekében, ha a sövénynyírót felügyelet nélkül hagyná.
  • A Husqvarna Aspire™ termékcsalád összes szerszámához hasonlóan ez is elegáns fekete dizájnnal rendelkezik, amelyet narancssárga részletek egészítenek ki, intuitív módon vezetve az interaktív pontokhoz.
  • Akkumulátor és töltő nélküli változat!
 
Szállítási terjedelem:
  • Aspire™ Leaf Catcher nyesedék terelő
  • méretre szabott kampó
 
Műszaki adatok:
Feszültség: 18 V
Javasolt max. ágvastagság: 14 mm
Vágási sebesség: 2800 vágás/perc
Motor típusa: PMDC (2 szénkefés)
Kés hossza: 50 cm
Fogak távolsága: 23 mm
Termék mérete, hossz: 97,6 cm
Súly akkumulátor nélkül: 3,1 kg
Garantált zajnyomás, LWA: 97 dB(A)
Zajszint: 82 dB(A)
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú: 2,26 m/s²
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) első fogantyú: 2,48 m/s²
 
 
Jellemzők:
  • A Husqvarna Aspire™ termékek kompakt mérete és kis tömege jobb irányíthatóságot tesz lehetővé. A Husqvarna innovatív technológiáinak köszönhetően nagy teljesítményt és hatékonyságot érhet el, ami megkönnyíti a tökéletes eredmény elérését a kertben.
  • Az egyedi kampóval és kompakt kialakítással rendelkező eszközt az egyszerű tárolást szem előtt tartva tervezték meg. Az állítható, összehajtható vagy levehető alkatrészeknek köszönhetően az Aspire™ szerszámok könnyen még kisebb méretűvé alakíthatók, megkönnyítve a tárolást és a szállítást szűk helyeken, például kis fészerekben vagy autókban. A minden csomagban megtalálható kampó segítségével választhat, hogy közvetlenül a falon tárolja őket, vagy felakaszthatja a Husqvarna Aspire™ tárolórendszer részét képező, falra szerelhető tárolósínre. A síntartozék külön kapható.
  • POWER FOR ALL ALLIANCE battery system: a 18 V-os POWER FOR ALL ALLIANCE akkumulátorrendszer optimális választás az otthoni és kerti feladatokhoz. Egy akkumulátor több eszközhöz és kertészeti márkához használható, ami nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé és kevesebb helyet igényel. A Husqvarna két méretben elérhető, 18 V-os akkumulátorait az Aspire™ eszközökhöz optimalizálták a jobb teljesítmény és a hatékony üzemidő érdekében, valamint annak biztosítására, hogy az akkumulátorok többféle csináld-magad kerti projekthez megfelelők legyenek. Emellett a kompakt akkumulátorméret és a kis súly megkönnyíti a használatot, így minden feladat kényelmesebben és hatékonyabban végezhető.
  • Aspire™ Leaf Catcher: a Husqvarna Aspire™ H50-P4A sövénynyíróhoz való levehető levélgyűjtőnek köszönhetően nyírás közben felfoghatja a leveleket, és így megkímélheti magát a takarítástól. A sövénynyesedéket egyszerűen irányíthatja a szerszám nélkül levehető lap segítségével.
  • Aspire™ Userfriendly Digital Interface: élvezze a teljes kontrollt és a hatékony munkavégzést a Husqvarna Aspire™ digitális felhasználói felülettel. Digitális felhasználói felület, amellyel egyszerűen, egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatja a gépet. Kényelmesen, közvetlenül a kijelzőn megtekintheti a szerszám akkumulátorának állapotát, így hatékonyan tervezheti meg feladatait, és csak szükség esetén kell megállnia tölteni.
A képek csak illusztrációk!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
csanadyszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 396.93 Ft
Gardena termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció