Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek! Magánszemély vásárlóinkat várjuk szaküzletünkben!

Husqvarna Aspire™ T28-P4A akkumulátoros szegélyvágó (akku és töltő nélkül)

18 V, 28 cm
Egységár (darab):
Bruttó: 45.990 Ft
Nettó: 36.213 Ft
Cikkszám:
970 62 02-02 ASP1
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna szegélyvágókHusqvarna akkus szegélyvágók és fűkaszák

Leírás

Könnyen használható akkumulátoros szegélyvágó intelligens tárolással.
  • Ezzel a 18 V-os, akkumulátoros, két vágódamillal rendelkező szegélyvágóval rendkívül hatékonyan dolgozhat.
  • A Husqvarna Aspire™ T28-P4A szegélyvágót szűk helyeken történő használatra tervezték, a mellékelt kampóval pedig a tárolása is egyszerű.
  • A hurokfogantyú és a teleszkópos nyél a kényelmes munkapozícióhoz állítható.
  • Élvezze az olyan intelligens funkciókat, mint az automatikus adagolás, amely optimális damilhosszúságot biztosít munkavégzés közben, a fém növényvédő a virágágyások és a fák védelmére, valamint az automatikus kikapcsolás a nagyobb biztonság érdekében, ha az eszközt felügyelet nélkül hagyná.
  • A Husqvarna Aspire™ termékcsalád összes szerszámához hasonlóan ez is elegáns fekete dizájnnal rendelkezik, amelyet narancssárga részletek egészítenek ki, intuitív módon vezetve az interaktív pontokhoz.
  • Akkumulátor és töltő nélküli változat!
 
Szállítási terjedelem:
  • A15B damilfej
  • méretre szabott kampó
 
Műszaki adatok:
Feszültség: 18 V
Vágási szélesség: 28 cm
Csőátmérő: 35 mm
Termék mérete, hossz: 156 cm
Motor fordulatszáma: 6800 ford./perc
Motor típusa: PMDC (2 szénkefés)
Áttétel: 2,81
Szöghajtás: 0 °
OEM damilfej: A15B
Garantált zajnyomás, LWA: 88 dB(A)
Zajszint: 73 dB(A)
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) első fogantyú: 2,26 m/s²
Egyenértékű vibrációs szint (ahv, eq) hátsó fogantyú: 1,61 m/s²
Súly akkumulátor nélkül: 2,6 kg
Súly akkumulátor és vágóberendezés nélkül: 2,4 kg
 
 
Jellemzők:
  • Az egyedi kampóval és kompakt kialakítással rendelkező eszközt az egyszerű tárolást szem előtt tartva tervezték meg. Az állítható, összehajtható vagy levehető alkatrészeknek köszönhetően az Aspire™ szerszámok könnyen még kisebb méretűvé alakíthatók, megkönnyítve a tárolást és a szállítást szűk helyeken, például kis fészerekben vagy autókban. A minden csomagban megtalálható kampó segítségével választhat, hogy közvetlenül a falon tárolja őket, vagy felakaszthatja a Husqvarna Aspire™ tárolórendszer részét képező, falra szerelhető tárolósínre. A síntartozék külön kapható.
  • POWER FOR ALL ALLIANCE battery system: a 18 V-os POWER FOR ALL ALLIANCE akkumulátorrendszer optimális választás az otthoni és kerti feladatokhoz. Egy akkumulátor több eszközhöz és kertészeti márkához használható, ami nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé és kevesebb helyet igényel. A Husqvarna két méretben elérhető, 18 V-os akkumulátorait az Aspire™ eszközökhöz optimalizálták a jobb teljesítmény és a hatékony üzemidő érdekében, valamint annak biztosítására, hogy az akkumulátorok többféle csináld-magad kerti projekthez megfelelők legyenek. Emellett a kompakt akkumulátorméret és a kis súly megkönnyíti a használatot, így minden feladat kényelmesebben és hatékonyabban végezhető.
  • A Husqvarna Aspire™ szegélyvágó állítható teleszkópos nyéllel rendelkezik a kényelmes munkavégzési helyzet és a kompakt tárolhatóság érdekében. Az igényeinek megfelelően állítsa be a hosszt, majd a munka végeztével rövidítse le a nyelet az egyszerű tárolás érdekében.
  • A dupla vágódamil lehetővé teszi az élek tökéletes formázását anélkül, hogy nagyobb erőt kellene kifejtenie. A Husqvarna Aspire™ szegélyvágó használata esetén indításkor és használat közben a damil automatikusan adagolásra kerül. A dupla vágódamil segítségével gyorsabban és pontosabban vághat, így minden vágás tökéletes eredményt és optimális teljesítményt biztosít.
  • A kétdamilos automatikus damiladagolás biztosítja a vágódamil optimális hosszát, ami egyenletesebb vágási eredményt biztosít, mint az egydamilos modellek. A Husqvarna A15B vágófej tökéletesen alkalmas mind nyíráshoz, mind szegélyvágáshoz. Tökéletes megoldás sokoldalú és gondtalan használatra.
  • Aspire™ Userfriendly Digital Interface: élvezze a teljes kontrollt és a hatékony munkavégzést a Husqvarna Aspire™ digitális felhasználói felülettel. Digitális felhasználói felület, amellyel egyszerűen, egyetlen gombnyomással be- és kikapcsolhatja a gépet. Kényelmesen, közvetlenül a kijelzőn megtekintheti a szerszám akkumulátorának állapotát, így hatékonyan tervezheti meg feladatait, és csak szükség esetén kell megállnia tölteni.
A képek csak illusztrációk!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
csanadyszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 387.72 Ft
Gardena termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció