Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Gardena EcoLine metszőolló

>80% újrahasznosított műanyagból készült.
Egységár (darab):
Bruttó: 9.401 Ft
Nettó: 7.402 Ft
Cikkszám:
12210-20 A
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

Leírás

- Az EcoLine metszőolló max. 18 mm-es vágási átmérővel ideális a virágok és fiatal hajtások precíz vágásához.
 
- Az EcoLine metszőollót fenntartható módon fejlesztették ki. A felhasznált műanyag több mint 80 százaléka újrahasznosított anyagból, főként háztartási hulladékból készül. Ezenkívül a pengék rozsdamentes acélból készülnek, és az olló acél alkatrészei több mint 75 százalékban újrahasznosított fémből készülnek.
 
- A metszőolló megjelenése stílusos és időtálló, kiváló minőségű, tartós és megbízható.
 
- A mellévágó elv lehetővé teszi, hogy a két precíziósan csiszolt rozsdamentes acélból készült penge vágás közben egymás mellett siklik, így lesz a vágás precíz és tiszta.
 
- A markolat ergonomikus formájának köszönhetően a metszőolló mindig jól fekszik a kézben.
 
- Az egykezes biztonsági zárnak köszönhetően a metszőolló egy kézzel könnyen lezárható és használat után biztonságosan tárolható.
 
Technikai specifikációk
  • Max. vágható átmérő: 18 mm
  • Vágási típus: Kétélű
  • Felső kés: tapadásmentes bevonat
A GARDENA EcoLine metszőolló a modern és fenntartható klasszikus. A precíz és erőteljes metszőolló vágási átmérője 18 mm. Kiválóan alkalmas virágok és fiatal növényhajtások vágására. A több mint 80 százalékban újrahasznosított háztartási hulladékból készült műanyagból készült metszőolló környezetbarát választás a zöld kertészek számára. A vágófej kései rozsdamentes acélból készülnek. A metszőolló feldolgozott acél alkatrészeinek több mint 75 százaléka újrahasznosított anyagból készül. A felhasznált fém nemcsak fenntartható, tartós és robusztus, hanem elegáns és időtlen dizájnt is biztosít. A precíziósan csiszolt pengék a mellévágás elvét alkalmazzák a pontos, könnyed munka érdekében. Az olló ergonomikus markolatának köszönhetően a kézi metszés egyszerű. Az EcoLine Metszőolló további praktikus jellemzői a nedvszívó horony és a drótvágó funkció. Az olló az egykezes biztonsági zárral könnyen lezárható és biztonságosan tárolható. A minőségi termék Németországban készült és ráadásul a GARDENA öt évnyi gyártói szavatosságot nyújt rá. Természetes választás a szenvedélyes kertészek számára. ReTh!nk - Az új EcoLine termékcsalád. Fenntarthatóan készült. Esztétikusan megtervezett. Tartósra épített.
A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: metszőolló
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Abraboro termékek
csanadyszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Gardena termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció